Izvēlne
Jūsu grozs

Mīksto dienesta mašīnu komplekts 73469-BĒBIS

Mīksto dienesta mašīnu komplekts 73469-ROTAĻLIETAS-bebis.lv
Mīksto dienesta mašīnu komplekts 73469-BĒBIS
18,90€
Bez nodokļa: 15,62€
  • : Pieejams uz vietas
  • Zīmols: BĒBIS
  • SKU: LEAN-73469

Par preču saņemšanas vai piegādes iespējām/ termiņš:

saņemšana mūsu veikalā "BĒBIS" Rīgā, Mārupes ielā 8d (Āgenskalns) - 0,00 EUR / preci var saņemt uzreiz, ja tā ir pieejama (lūdzu,uzgaidiet mūsu apstiprinājumu);

UNISEND pakomāts - 1,99 EUR (pasūtījumam virs 50,00 EUR-bezmaksas) / 1-3 darba dienu laikā   unisend.lv

VENIPAK pakomāts vai Pickup punkts - 2,50 EUR (pasūtījumam virs 50,00 EUR-bezmaksas) / 1-3 darba dienu laikā venipak.lv

EXPRESSPASTS -piegāde Latvijas Pasts pakomātā, pasta nodaļā vai CIRCLE-K stacijās- 2,50 EUR / 1-3 darba dienu laikā expresspasts.lv

DPD Paku Skapis - 3,00 EUR (pasūtījumam virs 100,00 EUR-bezmaksas)/ 1-3 darba dienu laikā dpd.lv

OMNIVA pakomāts - 3,50 EUR (pasūtījumam virs 100,00 EUR-bezmaksas)/ 1-3 darba dienu laikā omniva.lv

 KURJERS - cena ir atkarīga no preču svara un izmēriem-pēc pasūtījuma saņemšanas mēs aprēķināsim un paziņosim kurjera piegādes cenu.

Jebkurā gadījumā, pieņemot pasūtījumu apstrādē, mēs aprēķināsim un paziņosim visus iespējamus piegādes veidus, lai sniegtu Jums plašāko informāciju un izvēles variantus.


Vai meklējat ideālu automašīnu savam mazajam? Pirmā, mīkstā automašīna, kas izgatavota no kvalitatīviem materiāliem, pilnīgi droša bērniem - tas ir tas, kas jums nepieciešams! Komplekts izgatavots no mīkstas un taustei patīkama putuplasta. Piesātinātas krāsas un grafiskie elementi uz transportlīdzekļu virsbūvēm mudinās bērnu rotaļāties. Mašīnas pārstāv dienesta struktūru, piemēram, policijas un ugunsdzēsēju, ātrās palīdzības vai taksometru automašīnas.

Mīkstie elementi lieliski attīsta bērna rokas prasmes. Rotaļlieta ne tikai attīsta kustību koordināciju, bet arī rosina bērna iztēli caur krāsām un grafiku. Automašīnas apakšā ir riteņi berzes piedziņai. Vienkārši pavelciet atpakaļ un atlaidiet, automašīna virzās uz priekšu neticami ātri. Pat mazākie bērni bez problēmām varēs iedarbināt mašīnu. Tas arī palīdzēs iemācīties rāpot vai staigāt. Materiāls ir piestiprināts pie riteņiem ar Velcro, šis risinājums ļaus tos viegli atsprādzēt un izmazgāt, tiklīdz tie kļūst netīri.

Vienas automašīnas izmērs: 10 cm x 8,5 cm x 7 cm.

Iepakojuma izmērs: 18cm x 19cm x 10cm.

Lielo izmēru un mīksto materiālu dēļ spēle būs ļoti droša un ērta. Pats galvenais, mašīnas bija paredzētas pašiem mazākajiem, tāpēc nav asu galiņu un elementu – šis komplekts ir izgatavots no izturīga, sertificēta materiāla, pateicoties kuram tas saņēma CE sertifikātu, kas liecina par atbilstību ES standartiem. Paredzēts bērniem, kas vecāki par 12 mēnešiem.


Mīksto dienesta mašīnu komplekts 73469-BĒBIS

18,90€ veikalā "BĒBIS" Rīgā vai bebis.lv.Pieejams(-a).

Nopirkt Mīksto dienesta mašīnu komplekts 73469--par zemu cenu,ātri,ērti,bez gaidīšanas.Cenas no vairumtirgotāja.

Turpinot apmeklēt šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai